VENUTS A IBERPOTASH
Llista dentitats o empreses subvencionades per Iberpotash. Tota comunicació al voltant de la mineria de potassa del Bages que provingui d'aquestes fonts amb data posterior a la de la seva venda no és informació, sinó publicitat i servei de neteja d'imatge.
entitat / empresa
funció
data de venda
punts d'atenció
Canal Taronja Bages, Berguedà i Solsonès Televisió comarcal
abans de 07.2011

Montsalat va protestar al Canal Taronja per la seva parcialitat i hostilitat quan, en un programa en directe el 14.07.2011, un tertulià va parlar sobre els costos públics ocasionats per la contaminació de la mineria de potassa.
No hi va haver resposta; no l'esperàvem. Tampoc cap disculpa de la direcció del programa davant del seu convidat.

Canal Taronja Bages, Berguedà i Solsonès Premsa comarcal gratuïta mensual
abans de 07.2011
En la línia del Canal Taronja. Dedica l'editorial del número de novembre a les plataformes que denuncien l'impacte ambiental de la mineria de potassa.
Regió7 Diari regional
04.2012
El darrer article informatiu de Regió7 sobre afectacions ambientals de la mineria fou publicat el 14.02.2012. De llavors ençà, publicitat encoberta i adulació a Iberpotash.
Dpt. d'Enginyeria Minera i Recursos Naturals de l'EPSEM-UPC Departament universitari públic
10.2007
Abans, el departament d'Enginyeria Minera i Recursos Naturals de la Politècnica havia realitzat estudis sobre la salinitat de la conca del Llobregat per encàrrec de l'Agència Catalana de l'Aigua.
Parc geològic i miner de la Catalunya central Promoció del patrimoni geològic
2011
L'any 2012, el llibre de comunicacions del XIIIè Congrés Internacional sobre Patrimoni Geològic i Miner dedicat al centenari del descobriment de la potassa a Súria no va publicar l'article "Cronologia de l'afectació ambiental de la mineria de sal i potassa al Bages", l'únic d'entre molta palla i adulació que abordava les qüestions ambientals de la mineria de potassa. Cap explicació.
Manresa Esportiu Bàsquet Bàsquet
03.2012
Els resultats esportius del Bàsquet Manresa van començar a anar malament just quan l'equipació va incorporar el logo d'Iberpotash a la samarreta.
Teatre Kursaal, Manresa Teatre, arts escèniques
abans del 2009
Montsalat va presentar, el 27.03.2009, el documental "La sal de la mort" a la sala petita del Kursaal.
ESADE, escola de negocis Universitat privada
09.2011